Hittade visst hit igen..

anledning, inte en aning..  sakna visst bloggandet lite..  men har en annan blogg oxå utan hästar typ..
Va i stallet en sväng, gick en promenix med Frida och Treneke sen hälsa ja på Emil och gick bort till Ariel å Bagheera å Ambra..  Baggisen hade min mössa som leksak och va väldigt gosig och pussig, klängig med mera, men han är för go, Ariel va oxå gosig, saknat tant<3  Ambra däremot va väl inte den gladaste..

----

Valacken säger man till,
Hingsten ber man,
Och till Stoet skickar man en förfrågan i tre exemplar..

Duktigt Ida!!

Va det inte jag som sa att jag skulle blogga mycket...  Nja, inte ser det så ut iaf..  Men men, som jag sagt innan, man har inte alltid lust och bloggen går ju inte bara upp i rök sådär utan vidare.. Bloggar när jag hinner så att säga..  (typ nu.. )
Men nu ska jag iaf käka, sen blir det kanske till att plugga..
Kramiz!

Speciella hästar genom åren : Driffi♥

Driffi

1992

Gotlandsruss

Jag har aldrig haft någon egen häst men de närmsta jag kommit är Driffi..

Ett super mysigt russ sto som lärde mig väldigt mycket under ett år, hon är även den häst som jag haft hand om längst..

Det är genom henne jag fattade tycke för busiga ponnyer, för busig det var något som de då 11 år gamla lilla stoet var och hon hade en vilja av sten och var envis till tusen men när hon gav med sig så var det en underbar känsla som kröp fram..

Galopp på grus vägen från vårat hus och bort till hagen.. Att hoppa gillade hon och vi hoppade en hel del inne i hagen, över stockar och diken, små hinder som växte till 85cm..

Ponnyn va inte ens 130cm hög men hoppade allt man bad henne om.. Jag hade en fantastisk sommar ihop med henne..

Men sen kom vintern och jag lämnade henne hos hon som hyrt henne åt mig och då var jag bara där ibland.. varför vet jag inte, kanske för att jag visste att hon skulle åka, kanske tröttnade jag..

Men en sak vet jag och det är att hon alltid kommer ha en plats i mitt hjärta, de tokiga lilla russet..

Saknar dig Driffi…






Tjoho :)

Kan väl skriva ett hyfsat inlägg i alla fall, ber lite om ursäkt för att det är så hemskans tomt här inne, det ekar ju nästan.. Helt dött..

 

Nej, men ärligt, jag har inte haft tid och har inte så mycket att skriva heller, borde ändra på det, har ju tänkt att detta är min dagbok, dairy på nätet lixom..

 

Idag har jag haft körlektion på morgonen, gick helt okej faktiskt, fick ihop allt helt okej :) och efter det har jag bara suttit på historia lektion och svenska och snart (13,45) slutar samhällen, halvtimmes samhälles lektion, de diggar vi :P  iaf när den  på schemat ska vara till 15.00 :P


Bilder jag gillar:


Vintern 2010

Önskar mig i jul...

Mamma om du ser detta vet du vad jag önskar mig i julklapp :)

 

Snyggaste stövlarna jag sett på hemskt länge!

Körlektioner... (hade varit bra tack :D)

brumm brumm

 

 

Iphone 4S

 

 

Pengar/Presentkort

 


Varför jag gillar Emil

 

Kan fortfarande se framför mig första gången jag såg honom.

Första gången jag såg honom satt jag i klubbhuset och han klev ur transporten och gnäggade, jag tittade ut och sa samtidigt, ”jaha, pratglad filur” och log lite, för det var en rätt söt teddybjörn som stod på stallplan och titta runt..

 

Sen tror jag jag tog kort på honom första gången den 20 mars (Då måste herrn ha kommit på vårvintern)

Resultatet blev:

 

 

Det roliga är att jag tycker han ser så fruktansvärt liten ut på vissa kort och ganska ”vuxen” ut på vissa..

 

Första gången jag satt på honom gick han mest ”krabbgång” och va allmänt virrig.

Efter det har jag ridit honom lite grann och vi har hunnit hoppa Pay and Jump hela tre gånger på 50 cm och han har inte stannat på banan en enda gång!

Första gången vi var med var även första gången han och jag hoppade bana ihop och första gången vi hoppa tävlingshindren och han hoppa var enda ett med öronen framåt :)

 

 

Sen har vi hunnit med att bada och galoppera runt i skogen, plaska runt i lerkladd och hoppa bäckar, stockar och annat krafs i skogen, alltid med öronen framåt..

 

 

Hittar man en Emil så älskar man den från första stund på dess rygg och man vill aldrig gå av, det är vad jag tycker om honom för jag tycker han är så sjukt härlig på alla sätt!

 


liten rolig grej..

Kan gå omkring med en del av Emil varje dag :P  Har nämligen ett armband gjort av hans svans... :)

Spännande..

Ska jobba idag! :)  Hoppas det blir kul, fast det tror jag allt..  Börjar kl 18 så jag ska nu ta mig och städa en stund...
Btw satt den en svan vid postlådan förut, en ung... Men tyvärr hade den antagligen kraschat så hela näbben va av :( Tror grannen fick ha ihjäl den..

Ambra

Hon är hiskeligt söt den lilla tokan♥


(längtar till sommaren nu, bara för att det va sommar bilder..)

FREDAG!!!

 

(Emil o jag Sommaren 2011)

Weeie! Gött med helg nu, ska jobba imorgon kväll, ska bli kul för det är något nytt som jag inte gjort innan :) Nya erfarenheter, dock skriver jag inte vart det är någonstans än, kanske imorgon :)

 

Red Emil igår och det gick faktiskt helt okej, dock var det väl inget vackert all se på men aja, det hade jag inte begärt att någon skulle heller faktiskt ;)..

 

Han va jätte go i skritt och trav, helt underbar i traven faktiskt, det trodde jag ärligt talat inte för han bråkade lite i början och ville inte springa alls men sen när vi kom på att det fanns hinder och bommar i ridhuset då kunde man börja springa och springa FORT! Hehe..

 

Han smällde i travbommarna någon gång men inte mer än det så de är ju bättre, tror han går på markarbetet ibland nu med Emma..

 

Sen kommer vi till jag-vill-inte-som-du-vill-gångarten även kallad galopp..  Ja vad ska jag säga, när vi väl fick ihop det då va han jätte mysig men det krävdes att vi gick ner på knä en gång och bockade en gång med alla fyra benen en bra bit över backen..

 

Mitt fel att han gick ner på knä, för att jag snurrade runt honom och han hann inte riktigt flytta på benen så då trilla han, men han skadade sig inte iaf och sen ca 5-6 minuter senare drog han rakt upp i luften precis bakom Casper så jag undrade om han inte skulle landa på honom…

 

Men när lilleman väl fått busa av sig lite så gick det helt kanon, han är så mysig så jag kan aldrig vara arg på honom så värst länge..

 

Sen när han ”hjälper” till med mockningen och ska pussas hela tiden, då är han för söt och helt underbar..

Kram


Mål för 2012

Tänkte skriva " mål för december" men det passar lixom inte in riktigt då det inte händer så mycket nu...


Men ja, mål för 2012 då..
Kunde satt upp jätte mål som jag aldrig skulle kunna fixa men nej tack, håller mig till det realistiska...

Mig själv: plugga mer, lämna in uppgifter i tid och inte vänta tills sosta minuten.... Vara lite mer i stallet..


Emil o jag: fatta hur vi funkar ihop och ha roligt, hoppa nogon mer cr kanske...

Ariel,bagheera o ambra: gå dit när jag har tid över, hoppas på att få rida damen lite igen :) lära känna bagheera :3


Ja de va nog de jag har i huvet nu :)


regn,regn och lite mer regn...

Gillar verkligen när det är så fint väder ute...

Stallet snart, slutar 14 typ så det är gött :)
Hem först, ta på mig regnkläder och sen åka iväg..


To do list!
  • Mocka
  • Fixa mat - hö å krafft..
  • Borsta och pyssla
  • rida mer seriöst = sadel och med stövlar..
  • pyssla lite till
  • Åka hem xD
Sen när jag e hemma så ska jag fortsätta på en liten rolig grej och plugga, har två grejer som måste vara klara till imorgon, gillas inte!!

RSS 2.0